Tehnologii de parfumare – aromatizare

Pentru a parfuma-aromatiza spatiile interioare trebuie sa folosim echipamente sau dispozitive adaptate marimii spatiilor. Pentru spatiile mici ne limitam la echipamente sau dispozitive cu capacitati si specificatii tehnice de parfumare limitate pentru a evita cheltuieli de investitii substantiale. In cazul spatiilor mari sau foarte mari trebuie adoptata o tehnologie de parfumare ce ne poate asigura eficienta ridicata si costuri de implementare si explotare reduse.as002

Tehnologia moderna folosita la parfumarea profesionala ne permite sa aromatizam controlat orice spatiu indiferent de marimea acestuia cu economii substatiale de parfum. Echipamentele folosesc tehnologie de microatomizare, practic parfumul este pulverizat in particule foarte fine (mai mici de un micron) ce plutesc in aer si aromatizeaza spatiile timp indelungat. 

Controlul computerizat al echipamentelor genereaza economii importante dar in acelasi timp au si un nivel de eficienta ridicat facand ca parfumul sa fie pulverizat in functie de nevoile spatiului sau in functie de tipul de promovare aleasa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *