Parfumuri profesionale

Când intri într-o locaţie nouă, impresia lăsată de aceasta poate fi în mare măsură influenţată de miros. Să ne imaginăm că intrăm într-un magazin de jucării pentru copii în care miroase a gumă de mestecat, fapt ce ne aminteşte de copilărie. Apoi intrăm într-un alt magazin identic, unde miroase a plastic, materia prima folosita la cele mai multe jucării. Din ce magazin tindem să facem cumpărăturile? In care locatie se simt copii mai atrasi ? Cei mai mulţi vor alege prima variantă pe care o vor percepe mai sigură pentru copii, mai aproape de „gusturile” lor, fiind o locatie in care intalnesc aromele atat de cunoscute ale gumei de mestecat sau cea a dropsurilor.

Magazinul sau biroul tău poate lăsa prin miros o impresie favorabilă şi poate induce o stare de bună-dispoziţie. Magic Aroma te ajută să alegi aroma potrivită prin consultanţă şi asigură echipamentul optim necesar aplicării acesteia. De asemenea, Magic Aroma îţi pune la dispoziţie crearea propriei arome, ce te va diferenţia de concurenţă. Mirosul caracteristic locaţiei va fi o semnătură recunoscută imediat de către clienţi, semnatura olfactiva brand.

Calitatea ridicata a parfumurilor este data de materia prima folosita – uleiuri esentiale naturale. Aceste parfumuri sunt autentice deoarece materia prima este obtinuta prin presare la rece sau distilare.

Diversitatea materiei prime permite creearea de numeroase arome diferite, practic singura limita o reprezinta imaginatia parfumierul de a realiza combinatii irezistibile. Un parfum poate fi creat din combinatii diferite de pana la cateva zeci de arome, ceea ce duce la parfumuri  complexe, foarte apreciate de pasionatii parfumurilor.

Un comentariu la „Parfumuri profesionale

 • decembrie 5, 2016 la 2:52 pm
  Permalink

  Hi, this is a comment.
  To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
  Commenter avatars come from Gravatar.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *