Hotelul parfumat – beneficii imediate

Beneficiile parfumarii in unitatile de cazare

Cresterea gradului de confort

Asocierea dintre mirosul placut si scopul vizitei, de multe ori calatorii de relaxare, face ca sederea sa fie o experienta memorabila, cu efect indelungat asupra memoriei. In acest fel clientii vor reveni cu placere sau vor face recomandari pozitive despre timpul petrecut in locatie.

Asocieri olfactive

Diversitatea parfumurilor ne permite sa alegem aroma in functie de sezon, specificul sau stilul de decorare al hotelului. Intrucat mirosul este legat de memorie, clientii isi vor aminti mult timp experientele placute.

94373eddbe283b5d755b14f015997c915c11e0ac670550d6e1pimgpsh_fullsize_distr

Remedierea olfactiva a aerului

Unui client ii sunt necesare 15 secunde pentru a evalua olfactiv o incapere iar parfumarea profesionala ajuta cu succes la trecerea acestui prim test. Eliminarea mirosurilor neplacute din spatiile comune se impune de urgenta deoarece pastreaza un mediu ambiant curat, asociat cu asteptarile ridicate ale clientilor.

Parfumul irezistibil

Nimic nu este mai placut dimineata decat sa te imbie mirosul cafelei in zona de servire a micului dejun. Cu ajutorul parfumurilor profesionale din uleiuri esentiale acest lucru este posibil. Este cunoscut faptul ca mirosul de cafea este foarte apreciat, chiar si de persoane care nu consuma acest produs.

general

Parfumuri recomandate : Wellness, Coffee, Dreams, Blue, Patience, Samoa Sun, Summer Fresh.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *