FEROX – parfum pentru reducerea anxietatii

FEROX – parfum pentru reducerea anxietatii   

        Este cunoscut faptul vizita la medic este element de stres foarte ridicat pentru pacient iar studiile au aratat aproximativ 70% dintre pacienti sufera de dentofobie. Teama de freza stomatologului, durerea generata de aceasta, mirosul specific medicamentos sunt stari normale iar prezenta parfumului influenteaza comportamentul, destreseaza, stimuleaza simturile, influenteaza starea de spirit si pot genera stari pozitive. Anumite compozitii de mirosuri sunt chiar capabile sa atenueze anxietatile existente si sa atenueze stresul negativ.

 slider-1     Pentru a creea o atmosfera cat mai relaxanta in salile de asteptare se apeleaza la toate elementele senzoriale (culori, texturi, muzica ambientala etc.) dar nici una nu are efect asa puternic precum mirosul. Persoanele ce sufera de dentofobie (teama de stomatolog) sau iatrofobie (teama de medic) au manifestat o puternica ameliorare a acestor anxietati in prezenta parfumurilor din uleiuri esentiale.

     Ideea creearii unui parfum special pentru sectorul medical a aparut in 2010 cand „King’s College Dental Institute London” a publicat un studiu despre efectele parfumurilor asupra pacientilor ce sufereau de dentofobie. Au ajund la concluzia ca lavanda reduce anxietatea si are efecte benefice asupra pacientilor. De asemenea Neurological University Hospital Vienna a studiat si a remarcat faptul ca parfumul de portocala are efecte benefice in sectorul medical. Obligatoriu este ca aceste parfumuri sa aiba in componenta uleiuri eterice de cea mai buna calitate, pentru a beneficia de efectul scontat : REDUCEREA ANXIETATII !

 Orangeessentialoil-700x525  FEROX este primul parfum special creat pentru sectorul medical si a fost lansat la  International Denta-Schau 2017 de la Koln.
Compozitia de parfumare inglobeaza pana la unsprezece uleiuri eterice ce au efect de relaxare, calmare a starilor de anxietate si imbunatatirea starii psihice a pacientilor.
   Beneficiile uleiurilor eterice au fost demonsrate in studii stiintifice publicate de universitati celebre. In compozitia de parfumare FEROX pe langa uleiul de portocala si lavanda au fost adaugate iasomia, vanilia, bergamota, salvie, rozmarin, muscata rosie, musetel, ylang ylang si patchouli. Toate aceste uleiuri sunt ingrediente potrivite pentru o compozitie de parfumare cu efect calmant, relaxant. Cat si cum au fost adaugate in aceasta compozitie ramane secretul parfumierului.

Aceasta compozitie de parfumare poate fi aplicata in orice spatiu indiferent de marimea acestuiat si asta datorita echipamentelor foarte eficiente si performante.
NOTA : aceasta compozitie de parfumare include si OM-Ega 30* (neutralizator pentru mirosuri)
#ferox #stomatologie #medic #anxietate #uleiuriesentiale #parfumprofesional #farateama #teamademedic #teamadestomatolog
www.magicaroma.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *