DRIVE – si conduci cu placere

De multe ori am intalnit situatii in care o masina arata foarte bine in exterior, ingrijita, poate chiar o masina de imagine, dar la interior mirosul din aceasta era chiar neplacut ca sa nu spunem mai mult. Soferul fumator, animalul de companie sau alte situatii fac ca mirosul interior al masinii sa fie o problema chiar si pentru proprietar.

Impulsul este acela de a bombarda habitaclul cu tot felul de odorizante ieftine in speranta ca acel miros va dispare. In realitate efectul este unul chiar mai rau decat se spera, un amestec de orice cu ceva ieftin nu poate avea rezultate bune si asta pe termen lung.

Confortul calatoriei in aceste conditii va fi unul redus, pana si hainele ajung sa miroasa neplacut.

 New-car-smell

DRIVE va poate aduce aroma ce va place in masina voastra. Este silentios, eficient, elegant si astfel scapati de o mare problema a mirosului neplacut. Asta datorita parfumului ce contine neutralizator de miros OM-Ega 30, o substanta foarte eficienta in combaterea mirosurilor provenite de la animale, transpiratie, urina, alimente fermentate etc.

Da, folosim PARFUM din uleiuri esentiale naturale si nu odorizant iefin cu miros de detergent. Materia prima a parfumului este certificata IFRA si provine din GRASSE -Franta.

 Cartusul rezerva poate fi impregnat cu parfumul ales de voi, avand o capacitate de 35ml, acesta va poate asigura o aroma deosebita pe durata a 30 de zile de functionare. Alimentarea se face cu ajutorul pipetei ce va este livrata in cutia aparatului DRIVE.

DRIVE functioneaza cu ajutorul unui acumulator cu lithium ce se reancarca in max. doua ore de la orice incarcator de telefon cu mini USB.

Parfumurile sunt ambalate in flacoane brune de 100ml, astfel pentru aproximativ trei luni va puteti bucura de un parfum elegant, fresh, apetisant sau asa cum va doriti, gama de parfumuri fiind destul de generoasa. (Black cherry, Bamboo, White tea, Green tea, Dreams, Summer Fresh, Samoa sun, Wood fresh, Blue (Davidoff Cologne), Kenzo, Rebecca ( Lady Million Perfume by Paco Rabanne ), New Car, Adam (Aqva Amara Bvlgari ), Coffee ) si multe altele.

 Pachetul contine : dispozitiv de parfumare, cartus gol pentru parfum, cablu USB pentru alimentare, instructiuni
Acest dispozitiv poate fi achizitionat de AICI.

www.magicaroma.ro / www.cleanstore.ro
#parfum #drive #aromanaturala #parfumdecalitate #uleiesential #magicarom

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *