Alegerea parfumurilor pentru afacerea ta !

Alegerea parfumurilor pentru aromatizarea ambientala poate fi o sarcina destul de grea, iar o alegere neinspirata poate duce la rezultate total opuse scopului propus, acela de a atrage clientii, crearea unui mediu ambiant deosebit, promovarea unor produse sau servicii.

Primul aspect care trebuie luat in calcul este acela al calitatii parfumului, poate cel mai important pas ce trebuie facut. Calitatea materiei prime folosite la fabricarea parfumului ambiental ne garanteaza ca acesta nu va crea neplaceri atat personalului care isi desfasoara activitatea in  acel spatiu cat si clientilor, fapt ce va influenta negativ activitatea afacerii dumneavostra.  Sunt destule persoane care au reactii alergice la parfumuri iar o compozitie de slaba calitatea cu siguranta va produce efecte de nedorit. O compozite chimica (valabil pentru odorizante) genereaza stari de greata sau reactii alergice de cele mai multe ori.fea-olfactory-hed-2012

Al doi-lea aspect este acela al tipului de parfumare ce se doreste implementat. Vrem sa obtinem un mediu ambiant deosebit sau sa promovam un produs / serviciu, cu ceva munca si implicare putandu-se chiar realiza ambele aspecte. Tipul de afacere este foarte important iar parfumul trebuie sa corespunda perfect in asociere cu acest lucru. Daca avem nevoie de un parfum ambiental pentru un  magazin fashion cu specific barbatesc, alegerea este directionata catre parfumurile fashion dar si aici intervin aspecte ce trebuie luate in calcul. Parfumul sport, elegant, unisex trebuie ales cu mare atentie si implementat atat cat trebuie cu ajutorul echipamentelor de parfumare.

Alegerea parfumului pentru un business cu specific de horeca are alta abordare. Daca se doreste promovarea unei cofetarii cu siguranta alegem mirosul de ciocolata, un parfum irezistibil, autentic deoarece pentru ca la realizarea  parfumurilor din aceasta categorie sunt folosite arome alimentare. Gama de parfumuri poate oferii alternative de parfumuri (biscuti, bomboane, inghetata cu capsuni, vanilie, scortisoara etc.) Asa ca alegerea este influentata de tipul produselor comercializate.

FotorCreated

Gama noastra de parfumuri include o diversitate de arome ce pot fi adaptate oricarui tip de afacere, iar cu ajutorul echipamentelor putem parfuma spatii indiferent cat sunt de mari.

Pentru a va putea da seama de calitatea parfumurilor, ceea ce se poate face doar prin testarea / mirosirea lor,  va punem la dispozitie set-uri cu mostre (12 sau 18 esantioane).

Aceste set-uri pot fi achitionate de pe magazinul on-line CLEANSTORE.RO

In cazul achitionarii ulterioare a unui sistem de parfumare, din valoarea acestuia va fi scazut costul set-ului de mostre achizitionat. Pentru alegerea mostrelor va rugam sa solicitati lista cu parfumuri disponibile.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *