MICRO PACK – Maxi Satisfaction !

MICRO PACK -(produs de CARPEX) este un pachet ce contine un dispozitiv elegant, cu design modern si atractiv si un flacon cu parfum, ce poate fi amplasat in birouri, in locuinte, sali de asteptare, cabinete medicale, vestiare sau toalete inclusiv cele publice.

Carcasa este din plastic ABS confera rezistenta in timp si intretinere usoara.

Ofera cea mai usoara metoda de improspatare a aerului dintr-o incapere, asigurand in permanenta un aer placut parfumat.

MICRO PACK acopera cu succes suprafete de pana la 60-100 mp in functie de intensitatea aleasa.

Treapta I, intenstatea va fi una discreta, suficienta pentru un spatiu de pana la 60 mp, pentru o perioada de pana la trei luni de functionare continua.

Treapta II, intensitate de nivel mediu, suficient pentru 80 mp, pentru o perioada de pana la doua luni  de functionare continua.

Treapta III, intensitate de nivel ridicat, aroma va fi simtita puternic, pentru aromatizarea unui spatiu de pana la 100 mp, pentru o perioada de pana la o luna de zile in functionare permanenta.

Functioneaza cu un flacon pentru parfum lichid de 50 ml, suficient pentru aproximativ 3 (trei) luni de aromatizarea placuta a ambientului.

Flaconul poate fi blocat in interiorul echipamentului cu ajutorul unei chei din dotare.

Setarile simple si eficiente fac din acest dispozitiv o alegere practica, eficienta si extrem de accesibila, de asemenea impreuna cu o calitate ridicata a parfumului oferit de noi, face ca acest echipament sa ofere satiscatie maxima in parfumare spatiilor mici, de pana la 100 mp.

Dimensiuni : 145x87x152 mm   /   Greutate : 310 gr   /   Alimentare : retea

Pentru achizitie CLICK AICI 

#carpex #parfumprofesional #scentmarketing #uleiesential #aromatizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *