Parfumarea in sectoarele medicale

Beneficiile parfumarii in sectoarele medicale

Studiile de neuro-marketing arata ca 75% dintre emotii sunt create de miros. Pentru a putea crea un mediu mai relaxant pentru pacienti si personalul clinicii medicale, apelam la cel mai puternic dintre toate simturile umane : MIROSUL.

Mirosul este legat de placere, emotie si memorie, astfel poate influenta starea de spirit a pacientului si il poate relaxa in mediul stresant din zonele  medicale.

medical

Impresii senzoriale

Industria medicala trebuie sa se asigure ca pacientii sa simt confortabil in mediul spitalicesc si se vor repeta interactiunile cu practicile medicale. Acesta este o sarcina dificila, avand in vedere natura activitatii, majoritatea pacientilor fiind anxiosi sau stresati cu privire la un consult stomatologic sau o examinare a medicului. Mirosul aspru de detergenti sau dezinfectanti contribuie la starea neplacuta.

Folosind un parfum linistitor declansam un raspuns emotional, astfel incat experienta din sala de asteptare va fi mai putin traumatizanta

Aromatizarea are un efect pozitiv asupra pacientilor cu privire la gradul de curatenie si confort personal. Uleiurile esentiale rasfata simturile revitalizand aerul cu proprietatile benefice antibacteriene.

general

Parfumuri recomandate : Patience, Dreams, Apple-Mint, Mint, Eucalyptus, Summer Fresh, Bamboo, Vanilla

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *